Confortina fekete cipő

10 990.- Ft

Egy ideális cipő, mely a család minden tagjának megfelelő, akár munkavégzéshez vagy szabadidő eltöltéséhez.

A Confortina cipő felső része elasztikus hurkolt nylon-háló, mely finoman körülöleli a lábat, felveszi annak formáját kényelmetlen szorítások, dörzsölések nélkül. Kötéséből adódóan természetesen szellőző, kényelmesen illeszkedik a bokára. Bebújós kivitelének köszönhetően nagyon könnyű felhúzni.

A Confortina cipő kivehető, 80% pamut 20 % poliészter összetételű frottír kötésű betéttel rendelkezik, miközben lágyan masszírozza a talpat, egyenletesen elosztja a terhelést.

A Confortina cipő talpának 50 %-a apró légbuborékokat tartalmaz, hogy elnyelve a rázkódást, puha járást biztosítson. Buborékokon járni, pihentető és kellemes! A műanyag talp csúszásmentes mintázattal kialakított.

A Confortina cipő megtervezésének és kivitelezésének köszönhetően egy magasabb szintre emeli a kényelmet, tökéletes a cipő, mintha a lábára öntötték volna. A cipő minden része 40 Celsius-fokon mosható, könnyen kezelhető.

A készleten aktuálisan nem elérhető méretek rendelhetőek 35-42-es méretig! Ezen termékek szállítási határideje hosszabb, ezért kérjük rendelés előtt egyeztessen kollégáinkkal.Méret:
35
36
37
38
39
40

Kérdezzen az eladótól